MENY
Babyfotografering
1-12måneder
Kvalitetsprodukter
Tilpasset deres ønske og hjem
Ofte stilte spørsmål

• Hva er inkludert?

Inkludert i fotograferingsprisen er:
- Forberedelsesguide
- Fotografering
- Etterarbeid og redigering
- Gratis bestillingstime
- Kjøring inntil 30km

* Bilder og produkter kommer i tillegg.

• Studio eller utefotografering?

Dere kan velge mellom studiofotografering og utefotografering, eller kombinere. Dette avtaler vi på forhånd av timen, slik at vi setter av tid til begge deler om det er ønskelig.

• Tidspunkt for fotografering

Anbefaler fotografering på formiddagen, da barn ofte er i best humør. Det er også en stor fordel å ta fotograferingen mellom duppetider, slik at barnet er uthvilt når dere kommer på fotografering.

• Hvilken alder anbefales?

Alle aldre har absolutt en sjarm!
Ønsker dere mest mulig variasjon i bildene, anbefaler jeg at barnet sitter selv eller sitter godt med støtte. Det er også en fordel om barnet e sterkt når det ligger på magen, og strekker seg godt. Men dette er absolutt ingen krav for å få bra bilder.

• Antrekk

Min anbefaling er å ikke ta på så masse klær. Det blir raskt litt ball og rotete med mye klær på de små kroppene. Kanskje droppe strømpebukse eller sokker, om fotograferingen er i studio eller på en var sommerdag. Få fram de herlige detaljene. En enkel kjole, romper, bukse og bar overkropp, en bleietruse, selebukse, her er alternativene mange!
Anbefaler å unngå store print

Utefotografering på vår, høst eller vinter, er det smart å kle godt. Det blir raskt kalt, så kle på i flere lag, og gjerne ull innerst. Strikk er også noe som gjør seg veldig fint på bildene! Lue og votter er alltid kjekt å ha med, om de ikke er med på alle bildene, er det smart mellom oppsettene. På fotografering i kaldt vær, har vi også mulighet til å ta pauser, for å varme kalde hender og kropper.

Når det kommer til antall antrekk, anbefaler jeg maks 2 antrekk. De små blir fort sliten under fotograferingen, og holder ut ca.30minutter. Det kan også endre humøret til noen barn ved å skifte masse, og styret rundt det. Så maks to antrekk, og vi får mange fine variasjoner i bildene!

• Hva skal vi ta med til fotografering?

Ta med ekstra skift, i tilfelle det skjer ett uhell, eller det kommer en flekk på. Favoritt leke eller bamse kan gjerne bli med, alltid kjekt med noe kjent for de små.

Har dere ett pledd, en rekvisitt som en stol, lekebil, eller lignende, må dere gjerne ta det med det.

• Hva skjer etter fotograferingen?

Etter fotograferingen setter vi opp en bestillingstime. Da kommer dere tilbake til studio for å se bildene ca.2-3 uker etter fotograferingen. Vi velger ut deres favoritter, og setter opp en bestilling etter deres ønske og behov.

Jeg har også et utvalg av produkter og løsninger jeg kan vise dere i studio.

• Betaling

Faktura på fotograferingen vil dere motta etter selve fotograferingen.

Faktura på bilder og produkter, vil dere få litt informasjon om på bestillingstimen.

LUKK

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.