MENY
Nyfødtfoto

På nyfødtfotografering følger vi alltid barnets behov. Jeg setter av god tid til mating, kos og stell under fotograferingen.

Kvalitetsprodukter
Ofte stilte spørsmål

• Når bestille nyfødt fotografering?

Anbefaler å bestille mens barnet fortsatt er i magen, da får jeg satt av tid dere i kalenderen. Så avtaler vi nærmere når barnet er født.

Fotograferingenen bør helst foregå i løpet av de første 14-dagene om dere ønsker sovebilder.

Har dere ikke booket tid før barnet er født, eller er det mer enn 14-dager siden barnet ble født? Ikke vær redd for å ta kontakt. Vi finner en løsning på det, å kanskje har jeg ledig tid til fotografering på kort varsel.

• Hva er inkludert?

Inkludert i fotograferingsprisen er:
- Forberedelsesguide
- Forberedelse til time, og oppsett i studio
- Fotografering
- Etterarbeid og redigering
- Gratis bestillingstime
- Kjøring inntil 30km

* Bilder og produkter kommer i tillegg.

• Studio eller hjemmefotografering?

Dere velger selv om dere ønsker å komme til studio, eller om jeg skal komme hjem til dere.

Hjemmefotografering
I rolige og kjente omgivelser for barnet. Vi fokuserer på de naturlige øyeblikkene, og fanger en del av deres nye hverdag.

Studio
I studio vil vi få mere oppstilte bilder. Jeg forbereder noen oppsett med enkle bakgrunner og oppsett med kurver. Så får vi variasjon i bildene.

• Hva skal vi ta med til studio fotografering?

Jeg har et godt utvalg av rekvisitter og kurver. Så i utgangspunktet trenger dere ikke å ta med noe til fotograferingen.

Har dere ett klesplagg, ett pledd, en bamse eller en rekvisitt dere ønsker å ha med på fotograferingen, må dere gjerne ta med det!

Det kan også være kjekt å ha med noe å spise og drikke til foreldrene. Det tar ofte litt tid med nyfødt fotografering, så kan være godt å ha med litt mat.

• Hva skjer etter fotograferingen?

Etter fotograferingen setter vi opp en bestillingstime. Da kommer dere tilbake til studio for å se bildene ca.2-3 uker etter fotograferingen. Vi velger ut deres favoritter, og setter opp en bestilling etter deres ønske og behov.

Jeg har også et utvalg av produkter og løsninger jeg kan vise dere i studio.

• Betaling

Faktura på fotograferingen vil dere motta etter selve fotograferingen.

Faktura på bilder og produkter, vil dere få litt informasjon om på bestillingstimen.

• Søsken og familie

Foreldre, søsken og kjæledyr, må gjerne bli med på fotograferingen!

Det er utrolig koselig å ha noen bilder sammen med foreldre! Ta med en ekstra genser/t-skjorte i tilfelle uhell under fotograferingen. Så tar vi noen bilder sammen med dere når det passer seg under fotograferingen.

Gjerne gi meg beskjed på forhånd om dere ønsker søskenbilder. Så legger vi opp fotograferingen etter det. Veldig fint å ha med stolte storesøsken sammen med det nye familiemedlemmet!

• Studiofotografering - stil

Jeg har begynt å danne meg en stil innen nyfødt fotografering. Dette ser dere i galleriet. Vi kommer også til å snakke litt om dette på forhånd av fotograferingen, om dere ønsker lyse eller mørke toner. Dette står det også litt om i forberedelsesguiden, som dere vil motta ved booking av fotograferingen.

LUKK

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.